2024-02-15
Ingrediënten:
Bereiding:
Schil de asperges en vul een ruime pan met koud water en een beetje zout. [Meer weten…]
Vitasupports - 20:22 @ Recepten | Een opmerking toevoegen
INGREDIËNTEN
Olijfolie
1 kleine rode ui
1 teentje knoflook
1/2 paprika
50 gram raapstelen of spinazie
100 gram doperwten
4 eieren
Geraspte Parmezaanse kaas of pecorino
Zout en peper
Verse kruiden als bieslook of basilicum
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 180 graden. [Meer weten…]
Vitasupports - 20:18 @ Recepten | Een opmerking toevoegen
Vegetarische pastei met zoete aardappel en paddenstoelen
Ingrediënten
Voor 4 tot 6 personen:
Voor de topping:
600 gram kruimige aardappels, geschild
600 gram zoete aardappels, geschild
Scheutje amandelmelk (of gewone melk)
2 sneetjes oud brood
1 teen knoflook
1 takje rozemarijn
1 takje tijm
Olijfolie
Voor de vulling van de pastei:
200 gram gemengde paddenstoelen, in stukjes
2 uien, gesnipperd
2 tenen knoflook, fijngehakt
Bosje verse tijm
1 takje rozemarijn
1 theelepel korianderzaad
1 theelepel mosterdzaad
1/2 theelepel gerookt paprikapoeder
1/4 theelepel cayennepeper
750 ml groentebouillon
200 gram bruine linzen (uitlekgewicht)
15 gram maizena
Olijfolie
Zout & peper
Verder nog nodig:
Ovenschaal van 30 bij 20 cm
Bereiding toppings voor de pastei
Snijd de geschilde aardappels in grove stukken. [Meer weten…]
Vitasupports - 20:08 @ Recepten | Een opmerking toevoegen
INGREDIËNTEN
1 hele bloemkool
400 gr soja yoghurt of Griekse yoghurt
2 el komijn
1 tl kerriepoeder
1 tl chilipoeder
3 tenen knoflook
1 citroen
3 takjes verse munt
optioneel granaatappel pitjes
BEREIDING
VOORBEREIDEN
Snijd de bladeren van de bloemkool. [Meer weten…]
Vitasupports - 19:59 @ Recepten | Een opmerking toevoegen
info@vitasupports.nl